Zelf een huis bouwen

Zelf een huis bouwen’ is een droom voor veel mensen. Bent u opzoek naar een top aannemer en bouwbedrijf? Dan bent u bij Radix & Veerman aan het juiste adres.
Radix & Veerman helpt u graag met ontwerpen van uw eigen droomhuis. Zelf een huis bouwen? Met Radix & Veerman maakt u deze droom waar! Neem vrijblijvend contact op met bouwbedrijf Radix & Veerman en wij helpen u graag verder.

Offerte op maat

Radix & Veerman is een vertrouwd bouwbedrijf

Zelf een huis bouwen? Schakel direct Radix & Veerman in. Met Radix & Veerman kiest u voor een vertrouwd bouwbedrijf, waarbij de service altijd hoog in het vaandel staat.
Ontwerp zelf u huis en onze opdrachtgevers zullen het voor uw uitvoeren. Verder zorgen onze opdrachtgevers er altijd voor als er een huis gebouwd wordt, dat alle eisen van de opdrachtgevers en alle wensen van de koper in een persoonlijk gesprek vertaald wordt naar technische opdrachten voor de uitvoering. Door deze goede en slimme wijze kan er snel en adequaat ingespeeld worden op onverwachte situaties, wensen en opmerkingen tijdens het realisatietraject.

Meer informatie

Naast zelf een huis bouwen leveren we nog meer diensten

Naast het bouwen van huizen leveren we ook nog diensten zoals, maatvoering, montage velux en schade aan uw woning. Radix & Veerman is u graag van dienst en helpt u graag verder met het plan. Zelf een huis bouwen komt dichterbij als het door een professionele aannemer wordt gedaan. Met het bouwproject ‘zelf een huis bouwen’ kunt u er zeker van zijn dat Radix & Veerman resulteert in de totstandkoming van uw droomhuis.

Offerte op maat

Heeft u vragen? neem dan direct contact op met ons

Met Radix & Veerman weet u zeker dat u geholpen wordt door een professionele aannemer. Al ruim 70 jaar zijn wij gespecialiseerd in de bouw en elke klus maken wij tot een succes. Zelf een huis bouwen? En bent u opzoek naar een betrouwbare aannemer/bouwbedrijf om zelf een huis te laten bouwen? Bezoek onze website en neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Klanten vonden ons via: aannemer Hilversum, Velux dakraam plaatsen, vrijstaande woning bouwen, jaren 30 huis verbouwen, bouw je eigen huis, bouwbedrijf Woerden, huis laten bouwen, prefab woningen, Aannemer Woerden