Jarenlange ervaring

Na 71 jaar aan de weg te timmeren heeft bouwbedrijf Radix & Veerman een brede ervaring binnen de bouw opgedaan. Van een jaren 30 huis verbouwen, uitbouw van uw woning of een nieuwe badkamer ontwerpen tot en met grotere nieuwbouwprojecten als woningenbouw, woonzorgcomplex en scholen, wij zijn u graag van dienst.

De ervaring die wij als aannemer hebben is niet alleen in de uitvoering opgedaan, ook het begeleiden van het ontwerptraject, aanvraag bouwvergunning of het oplossen van bouwfysische problemen behoren tot onze werkzaamheden. Met deze bouwkundige expertise haalt een opdrachtgever een groot aantal voordelen in huis.

Als aannemer en bouwbedrijf is Radix & Veerman lid van:

Radix & Veerman lid Bouwend Nederland

Bouwend Nederland verenigt, verbindt en ondersteunt bouw- en infrabedrijven. We werken aan een vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving. Dit door het delen van kennis en ervaring en het bieden van adviezen op tal van terreinen. Tevens ondersteunt Bouwend Nederland de kwalitetiskeurmerken BouwGarant en Klant Gerichtbouwen.

Radix & Veerman lid Bouwgarant

Bent u bang dat de bouw veel meer gaat kosten dan gedacht, dat het allemaal veel langer gaat duren of dat een aannemer zijn werk niet netjes oplevert? Met de BouwGarant-aannemer kunt u in ieder geval rekenen op o.a.: kwaliteitscontrole, garantie, aantoonbare ervaring, juiste diploma’s en verzekeringen, duidelijke afspraken en uitgebreide klachtenregeling.

Radix & Veerman lid Woningborg

Woningborg heeft verschillende Woningborg-certificaten die kopers van nieuwe woningen de volgende zekerheid geven:

– de afbouwwaarborg: hiermee is de koper verzeker van de afbouw van zijn/ haar woning zonder meerkosten indien de bouwonderneming failliet gaat.

– de herstelwaarborg: als er na oplevering gebreken ontstaan en de bouwonderneming kan of wil niet herstellen, dan zorgt Woningborg voor herstel.