Organisatie en het bouwproces

Voor het verbouwen van een jaren 30 woning, de bouw van prefab woningen of het realiseren van woongebouwen of kantoor, bij ons bent u aan het juiste adres.

De compacte organisatie van Radix & Veerman wordt gekenmerkt door korte lijnen. Er is rechtstreeks contact tussen opdrachtgever en directie. Wensen van opdrachtgevers en kopers die een huis laten bouwen, een kantoor of een complex worden in persoonlijke gesprekken verwoord naar technische opdrachten voor de uitvoering. De mensen van de werkvoorbereiding en inkoop maken hiervoor de directe vertaalslag naar de werkvloer. Op deze wijze kan snel en adequaat ingespeeld worden op wensen, opmerkingen en onverwachte situaties tijdens het realisatietraject.

Met een overzichtelijke organisatie, een goede werkvoorbereiding en een vaste kern van vakbekwaam personeel werkt Radix & Veerman in teamverband met de opdrachtgever, gemeente, architect, constructeur en toeleveranciers samen aan de realisatie van de bouwprojecten (van grote gebouwen tot ontwikkeling van uw villa op een bouwkavel of verbouwing en renovatie van uw oude woning). Samenwerking en communicatie is de sleutel tot het welslagen van een bouwproject en doorslaggevende factoren als er een aannemer wordt gezocht.

In het werkoverleg staan betrouwbaarheid en kwaliteit centraal. Of het nu gaat om de vraag wat kost een badkamer verbouwen of als u denkt ‘ik wil een huis bouwen’, afspraken worden waargemaakt en het product wordt gegarandeerd. Zo is Radix & Veerman gericht op de realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten die met veel genoegen worden gebruikt.

Dat onze klanten ook daadwerkelijk tevreden zijn over onze wijze van werken blijkt wel uit de vele reacties die wij na oplevering ontvangen. Hiervan ziet u hieronder een impressie.

Referentie bedankje nieuwbouw woning
Referentie bedankje verbouwing in Woerden
Referentie klant SOL-bedankje