Aannemer Woerden

 Radix & Veerman is al meer dan 70 jaar dé aannemer in Woerden en omstreken. Klantgerichtheid en kwaliteit van bouwen staan bij aannemingsbedrijf Radix & Veerman hoog in het vaandel. Wij zijn zeer breed georiënteerd – van nieuwbouw en verbouw tot renovatie en onderhoud. Ook voor grote nieuwbouwprojecten kunt u bij ons terecht. Bij bouwbedrijf Radix & Veerman staan de keuzemogelijkheden van de opdrachtgevers hoog op de prioriteitenlijst. Onze klantgerichte aanpak wordt ook doorgevoerd in alle activiteiten waarmee úw aannemer in Woerden zich bezig houdt. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Radix & Veerman? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Offerte op maat

Flexibel en meedenkend

Radix & Veerman is een flexibel en meedenkend bouwbedrijf in Woerden met korte communicatielijnen. Wij streven continue naar een zo goed mogelijke prijs-, kwaliteitsverhouding. Gedurende ons bestaan hebben wij als aannemer in Woerden en omstreken een grote diversiteit aan projecten gerealiseerd. Van grootschalige woningbouwprojecten en binnenstedelijke projecten tot het renoveren, verbouwen en uitbreiden van uw vastgoed. Ook het realiseren van kantoorpanden, parkeerkelders en bedrijfsverzamelgebouwen behoren tot onze werkzaamheden. Wij zijn een sympathiek bouwbedrijf voor de meest uiteenlopende projecten en bovendien zijn wij actief als aannemer in Woerden, Den Haag, Haarlem maar ook Hilversum en talloze andere plaatsen in de Randstad. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie

Ja, ik zoek een aannemer in Woerden!

Radix & Veerman is een modern en daadkrachtig bouwbedrijf in Woerden, dat actief is in de segmenten: utiliteitsbouw, nieuwbouw, verbouw en renovatie. Daarnaast zijn wij een toonaangevende speler op het gebied van projectontwikkeling in de Randstad. Van een verbouwing bij de particulier thuis tot en met een nieuwbouw project in opdracht van een professionele opdrachtgever. Wij zijn úw aannemer in Woerden en omstreken!

Klanten vonden ons via:Wat kost een badkamer verbouwenaannemer Hilversum, Velux dakraam plaatsen, vrijstaande woning bouwen, jaren 30 huis verbouwen, bouw je eigen huis, bouwbedrijf Woerden, huis laten bouwen, prefab woningen, zelf een huis bouwen.