Aannemer Hilversum

Radix & Veerman is als bouwbedrijf gevestigd in Woerden. Vanuit deze centrale locatie bedienen wij onze opdrachtgevers in met name de Randstad. Dit betekent dat wij graag iedereen van dienst zijn die op zoek is naar een bouwbedrijf in zijn of haar eigen gemeente. Zoekt u bijvoorbeeld een aannemer in Hilversum of bouwbedrijven in Haarlem? Neem dan gerust contact met ons op.

Mail ons

Verbouw, aanbouw en nieuwbouwprojecten

Met Radix & Veerman haalt u vakmensen in huis. Na 71 jaar aan de weg te timmeren hebben we namelijk een brede ervaring binnen de bouw opgedaan als aannemer. Kennis waarvan u ook in Hilversum kunt profiteren! Van een verbouwing in Hilversum of een aanbouw tot en met grotere nieuwbouwprojecten als woningbouw in Haarlem, woonzorgcomplexen en scholen. Deze ervaring is niet alleen in de uitvoering opgedaan, ook het begeleiden van het ontwerptraject, aanvraag bouwvergunning of bouwfysische problemen behoren tot onze werkzaamheden. Met onze bouwkundige expertise haalt u een van de meest ervaren bouwbedrijven in huis.

Offerte op maat

Informatie aannemer Hilversum

Onze flexibele organisatie is ingericht om klantgericht te bouwen zodat optimaal ingespeeld kan worden op uw wensen. Of het nu gaat om de vraag ‘zelf bouwen of laten bouwen’, een nieuwe badkamer ontwerpen, een jaren 30 huis verbouwen, een uitbouw van de woning of de zoektocht naar een aannemer voor renovatiewerken, wij staan voor u klaar. Ook voor lokale opdrachten in bijvoorbeeld Haarlem waar u mogelijk de voorkeur geeft aan kleinschalige bouwbedrijven brengen wij graag een offerte uit. Maar ook voor het grotere werk in Hilversum, Haarlem, Woerden of waar dan ook kunt u bij ons terecht. Al sinds de jaren negentig is Radix & Veerman actief als ontwikkelaar, ook wel de ontwikkelende aannemer. Dit zijn grootschalige woningbouwprojecten, maar ook kleine binnenstedelijke projecten van enkele woningen of winkelpanden die uitstekend passen binnen het portfolio van bouwbedrijven zoals Radix & Veerman.

Klanten vonden ons op: Wat kost een badkamer verbouwenJaren 30 huis verbouwenBouwbedrijf WoerdenBouw je eigen huisVrijstaande woning bouwenVelux dakraam plaatsenAannemer WoerdenHuis laten bouwen, Prafeb woningen, zelf een huis bouwen.