Feestpaal Goud en Groen is een feit

Donderdagmiddag 21 februari was het zover! De feestpaal van de 24 nieuwbouwwoningen in Harmelen is in het bijzijn van alle kopers geslagen. Het woningbouwproject Goud en Groen gelegen aan de Mauritshof is na vele jaren weer het eerste woningbouwproject in Harmelen.

Feestpaal 24 woningen Harmelen

Het woningbouwplan bestaat uit twaalf starters- en seniorenappartementen en twaalf eengezinswoningen en wordt gerealiseerd waar voorheen de basisschool de Notenbalk heeft gestaan. Deze locatie is door de gemeente Woerden aangewezen om hier versneld woningbouw te realiseren.

December 2017 selecteerde de gemeente Woerden ontwikkelaar en bouwer Radix & Veerman met het beste plan. Waarna het plan verder is uitgewerkt. Begin september 2018 was er een start verkoop met circa 150 inschrijvingen. Vier weken later zijn de eerste overeenkomsten getekend met de toekomstige bewoners. Het plan was binnen acht weken uitverkocht, waarvan twee derde van de kopers afkomstig uit Harmelen. Wethouder Tymon de Weger die namens de gemeente Woerden de toekomstige bewoners feliciteerde met hun nieuwe woning, was dan ook tevreden dat het merendeel van de kopers uit Harmelen komt!

Kopers die hun naam of een boodschap op de feestpaal schreven.