Ontwikkeling en bouw Benden-boven-woning Woerden

Huurwoning of koopwoning aan de Torenwal 6

Sinds oktober 2012 zijn Radix & Veerman en architect Fred Veerman bezig met het uitwerken van deze nieuwbouw woningen. Betaalbare woningen voor starters van circa 77 en 80 m2. 

In zes Woerdense stadswoningen zijn twaalf unieke beneden-bovenwoningen (bebo’s) gesitueerd. Een bebo-woning is een soort 2-1-kap woning, maar dan boven elkaar in plaats van naast elkaar. De woonkamers van alle twaalf de woningen zijn zo dicht mogelijk georiënteerd aan de straat, op de eerste- en tweede woonlaag. Alle slaapverdiepingen zijn gelegen op de derde en vierde woonlaag bereikbaar door een woningscheidende trap. Elke woning heeft een uniek uitzicht op de binnensingel en watertoren van Woerden. Tevens worden de woningen uitgerust met energiebesparende oplossingen, een eigen parkeerplaats en een berging. Kortom, een uniek ontwerp speciaal gemaakt voor deze binnenstadslocatie.

Benieuwd naar de woning? Kopen of huren?  Kijk op www.bijdewatertorenwoerden.nl of op Facebook voor meer informatie over de woningen. Voor actuele verkoop informatie kunt u terecht bij makelaar  via www.groenendael-makelaardij.nl .