Projectontwikkeling 24 woningen Utrecht

Op Smaak 24 woningen Hoge Weide Utrecht

Op Smaak | Nieuwbouw Hoge Weide | Leidsche Rijn

• Een fijn huis met tuin
• In een gezellig hof
• Omgeven door parken en groen
• Vlakbij het nieuwe grote (winkel) centrum van Leidsche Rijn
• Het station om de hoek
• Scholen en kinderdagverblijven in de buurt
• 10 minuten fietsen naar het centrum van Utrecht

Dat is wonen in Op Smaak in Hoge Weide. Hoge Weide is onderdeel van de Centrale Zone, het gebied dat centraal ligt tussen Leidsche Rijn en de stad Utrecht. Doordat de A2 is “ingepakt” in een tunnel is deze niet meer te zien. Het park op het dak van de tunnel heet het Willem Alexander park. Dit park is wat hoger gelegen. Dit hoogteverschil wordt in de wijk geleidelijk overbrugd waardoor enkele straten, waaronder de Ketjapweg, een beetje schuin lopen.

Bekijk ook de koopwoningen van Op Smaak of vul het belangstellingsformulier in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!

24 woningen Hoge Weide Utrecht

Synchroon en Radix & Veerman hebben de  prijsvraag ‘Op Smaak’ in Leidsche Rijn gewonnen. Met het plan ‘Op Smaak’ worden in totaal 24 grondgebonden woningen gerealiseerd in Hoge Weide, Leidsche Rijn.

Op Smaak wordt ontwikkeld voor startende gezinnen en biedt een grote diversiteit aan woningtypes. De woningen zijn door de kopers zelf op smaak te brengen: zowel in de woning als buiten de woning zijn ruime kopers keuzes mogelijk.

Op Smaak is onderdeel van Hoge Weide in Leidsche Rijn. Hoge Weide voldoet aan alle hedendaagse wensen en grenst aan Leidsche Rijn Centrum met onder meer winkels, restaurants, terrasjes, een bioscoop en theater. In Hoge Weide komen ook diverse voorzieningen waaronder een basisschool en gymzaal welke reeds gerealiseerd zijn.

Synchroon is verantwoordelijk voor het planconcept en de marketing en verkoop van Op Smaak. Radix & Veerman is met name verantwoordelijk voor de bouwkundige uitwerking, realisatie en optimale invulling van koperswensen. De architect is Ton Mulleners van Mulleners + Mulleners uit Amsterdam.

Over Synchroon 

Synchroon is continu toonaangevend op het gebied van duurzame binnen- en buitenstedelijke gebiedsontwikkeling. Het projectontwikkelingsbedrijf is sterk in de ontwikkeling en realisatie van woon- en winkelgebieden met bijzondere aandacht voor de inrichting van de openbare ruimte.

Over Radix & Veerman

Het familiebedrijf Radix & Veerman is ruim 70 jaar succesvol actief in met name de woningbouw. Ook bij een eerdere samenwerking tussen Synchroon en Radix & Veerman zijn 77 woningen in Esse Zoom Hoog op nauwgezette wijze uitgevoerd. Wat heeft geleid tot een feestelijke oplevering.