Nieuwbouw (zorg) appartementen Woerden

Hof van Bredius

2010 Woerden, 25 nieuwbouw koop / huur appartementen Hof van Bredius.

Aan de Oudelandseweg te Woerden zijn 20 koop en 8 huur nieuwbouw appartementen gerealiseerd.

Gelegen aan het Brediuspark bij stadscentrum en bij het treinstation. Voor het gebouw is een bushalte. Het gebouw heeft een ondergrondse parkeervoorziening met gemeenschappelijke fietsenberging, opstelmogelijkheid scootmobielen en een lift. Appartementen hebben Sie Matic keuken, luxe badkamer en inpandige berging.

Hoogste punt / kijkmiddagen / feestpaal / info-avond

Op 17-02-’11 is op feestelijke wijze met de toekomstig bewoners het behalen van het hoogste punt ter plekke gevierd. Op 9-6-’11, 16-9-201 en 16-10-’10 vonden gezellige en informatieve kijkmiddagen plaats.

Op 25-03-’10 is door burgemeester mr. H.W. Schmidt de feestpaal geboord. Daarna is met de toekomstige bewoners op feestelijke wijze het ‘glas’ geheven.

Op 10-02-’10 heeft een gezellige informatie-avond plaatsgevonden, waarbij kopers en partijen met elkaar kennis hebben kunnen maken en waarbij uitleg gegeven is over dit project. Architect K. van den Broek (Kokon) heeft het gebouwontwerp toegelicht. Chefkok Alfred heeft de inwendige mens verzorg. We danken de aanwezigen voor hun komst en interesse.

Alles verkocht / verhuurd