Feestelijke paal energie neutrale woningen Hoge Weide Utrecht

Energieneutrale parkwoningen Utrecht

Bouwbedrijf Radix & Veerman is gestart met de bouw van 22 energieneutrale woningen in Utrecht. 

De 22 energieneutrale parkwoningen zijn als stadswoningen ontworpen door Mulleners & Mulleners architecten en in bouwteam ontwikkeld met Synchroon en worden door de bouwgroep Valkenburg Radix & Veerman gebouwd.

De Parkwoningen gelegen aan het Park Leeuwesteyn en nabij het Willem Alexanderpark in Hoge Weide Utrecht. Door de A2 tunnel waar Hoge Weide naast ligt ontstaan er in de wijk bijzondere hoogteverschillen. Dit is straks ook terug te zien in het gevelbeeld. Naast de unieke locatie en onder architectuur ontworpen woningen zijn de woningen ook duurzaam. Deze all electric woningen worden voorzien van geïntegreerde zonnepanelen in het pannendak waardoor de woning zelf elektriciteit opwekt. Daarnaast wordt elke woning individueel voorzien van een lucht-water-warmtepomp die d.m.v. de vloerverwarming de woning van warmte voorziet. Hierdoor zijn de energieneutrale woningen volledig onafhankelijk van gas en in dit geval stadsverwarming.

Benieuwd naar de precieze uitwerking van deze energieneutrale woningen? Neem met bouwbedrijf Radix & Veerman contact op.

Start energieneutrale woningen Hoge Weide Utrecht

Start energieneutrale woningen Hoge Weide Utrecht