Op Smaak Parkwoningen fase-3, energie neutrale woningen

Energie neutraal wonen?!

Wonen Op Smaak

In samenwerking met ontwikkelaar Synchroon, Mulleners & Mulleners Architecten heeft Radix & Veerman 22 energie neutrale woningen ontwikkeld. De verkoop die in het voorjaar van 2016 is gestart, is voorspoedig verlopen. Rond de zomer waren alle woningen reeds verkocht.

In september is er een informatieavond vanuit de aannemer georganiseerd. Waarin o.a. de start van het meer- en minderwerk is gepresenteerd. In middels is ook de bouwvergunning door de gemeente Utrecht afgegeven. Na verwachting wordt de vergunning nog dit najaar onherroepelijk. Rond de jaarwisseling verwacht de bouwgroep Valkenburg Radix & Veerman te kunnen starten met de bouw van de 22 energie neutrale woningen.

Kenmerken van de woningen en locatie:

• Een fijn huis aan het park en tuin op het zuiden,
• Eigen parkeerplaats aan de achterzijde,
• Energieneutraal wonen (zonder stadsverwarming) d.m.v. een lucht water warmtepomp,
• In de buurt van het nieuwe grote (winkel) centrum van Leidsche Rijn,
• Het treinstation  en bioscoop om de hoek,
• Scholen en kinderdagverblijven in de buurt,
• Kwartiertje fietsen naar het centrum van Utrecht.

Dat is wonen in Op Smaak in Hoge Weide. Hoge Weide is het gebied dat centraal ligt tussen Leidsche Rijn en de stad Utrecht. Doordat de A2 is “ingepakt” in een tunnel is deze niet meer te zien. Het park op het dak van de tunnel heet het Willem Alexander park. Dit park is wat hoger gelegen. Dit hoogteverschil wordt in de wijk geleidelijk overbrugd waardoor enkele straten, waaronder de Ketjapweg, een beetje schuin lopen.

Alle Hofwoningen en Parkwoningen zijn verkocht!

Overweegt u energie neutrale maatregelen te nemen voor uw huis. Denkt u aan zonnepanelen of pv-panelen op het dak. Of wilt u zelfs een lucht-water-warmtepomp. Voor meer informatie over duurzame energie kunt u contact opnemen via het contactformulier.