Dakopbouw verbouwing UtrechtUser comments

Verbouwing dakopbouw in Utrecht

In Utrecht heeft Radix & Veerman een woning aanzienlijk uitgebreid met een ruime dakopbouw.

De woning in Utrecht had een kleine opbergzolder. Deze zolder is verbouwd tot een riante slaapkamer. Tijdens de verbouwing is eerst de kapconstructie van de dakopbouw met twee riante dakkapellen gebouwd.  Nadat de dakopbouw wind- en waterdicht was, is de oude zolder gesloopt. Het oude platte dak is de nieuwe verdiepingsvloer geworden en tijdens de verbouwing is deze vloer verstijfd met nieuwe vuren balken. Met de verbouwing is ook de oude vlizotrap vervangen door een vaste trap.

Benieuwd naar de kosten?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van een dergelijke verbouwing? Of is er in uw geval een vergunning nodig voor de verbouwing? En zijn er constructieve of bouwfysische maatregelen nodig? Neem dan contact met Radix & Veerman op. Wij komen vrijblijvend bij u een opname maken en kunnen een scherpe en complete offerte aanbieden.

Uitvoering

In overleg met u bepalen we de start van de verbouwing en afhankelijk van de omvang kan een dakopbouw al met vier weken gerealiseerd worden. Doorgaans leveren we een verbouwing van  een ruimte behangklaar op, zodat u meteen kunt starten met behang- of sauswerk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.