Zelf uw woning bouwen?

Zelf uw woning bouwen?

Een vrijstaande woning bouwen.

Radix & Veerman begeleidt de klant bij het maken van een bouwplan. Radix & Veerman kent een aantal goede architecten die de klant centraal stellen. En maakt in bouwteam een open begroting, zodat u, als klant inzicht heeft in de bouwkosten. Waardoor u op basis van concrete keuzes kunt komen tot het bouwbudget dat u in gedachten heeft.

Een nieuwbouw woning heeft ook vele voordelen. De woning voldoet aan alle nieuwbouw eisen. Is energie zuinig. De woning kan uitgebreid worden met zonnepanelen en zelfs een lucht-water-warmtepomp, waardoor de woning energieneutraal wordt. M.a.w. een duurzame woning, heeft de toekomst!

De nieuwbouw woning in Waarder is een duurzame woning. De warmte in de woning wordt duurzaam hergebruikt. Tevens is de woning goed geïsoleerd en degelijk gebouwd. Hierdoor wordt de warmte beter vastgehouden in de woning. Begin 2012 is gestart met het bouwen van de woning en wordt in datzelfde najaar opgeleverd. Het skelet van de woning is van prefabbeton wanden en breedplaatvloeren met een traditioneel gemetselde gevel. Kortom, een energiezuinige woning die snel en degelijk gebouwd is.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.