Huis laten bouwen

Wilt u een huis laten bouwen?

Heeft u wel eens gedacht ‘ik wil een huis bouwen’? Je eigen huis laten bouwen is een droom voor velen. Met Radix & Veerman maakt u deze droom waar! We zijn al ruim 70 jaar gespecialiseerd in de bouw en brengen elke opdracht tot een goed einde. Schakel ons in als u zelf een huis wilt bouwen. Met Radix & Veerman kiest u voor een betrouwbaar bouwbedrijf om uw huis te laten bouwen waarbij service hoog in het vaandel staat. Door onze compacte organisatie met korte lijnen is er rechtstreeks contact tussen u als opdrachtgever en de verantwoordelijken binnen ons bedrijf.

Offerte op maat

Laat een huis bouwen door Radix & Veerman

Om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers zelf een huis bouwen dat aan alle eisen voldoet worden van tevoren alle wensen van opdrachtgevers en kopers in persoonlijke gesprekken vertaald naar technische opdrachten voor de uitvoering. De mensen van de werkvoorbereiding en inkoop maken hiervoor de directe vertaalslag naar de werkvloer. Op deze wijze kan snel en adequaat ingespeeld worden op wensen, opmerkingen en onverwachte situaties tijdens het realisatietraject. Zelf een woning bouwen komt hiermee een heel stuk dichterbij en u weet zeker dat het professioneel gebeurt. Zo kunt u erop vertrouwen dat een huis laten bouwen door Radix & Veerman resulteert in de totstandkoming van uw droomhuis.

Meer informatie

Informatie huis laten bouwen

Particulieren kunnen altijd een offerte aanvragen bij Radix & Veerman als zij een huis willen laten bouwen. Maar ook als u op zoek bent naar een aannemer voor renovatiewerken (bijvoorbeeld voor de renovatie van een oude woning), een verbouwing, aanbouw, prefab woningen of voor grotere nieuwbouwprojecten als woningenbouw, woonzorgcomplexen, scholen en vastgoedbeheer zijn wij u graag van dienst.

Klanten vonden ons op: Wat kost een badkamer verbouwenJaren 30 huis verbouwenBouwbedrijf WoerdenBouw je eigen huisVrijstaande woning bouwenVelux dakraam plaatsenAannemer Woerden, Aannemer Hilversum, Prafeb woningen, zelf een huis bouwen.