Aannemer gezocht

Bouwbedrijf Radix & Veerman

Heeft u naar een goede, betrouwbare aannemer gezocht maar heeft u deze tot nu toe niet kunnen vinden? Neem dan eens contact op met Radix & Veerman. Al ruim 70 jaar zijn we als familiebedrijf gespecialiseerd in alle soorten bouwprojecten. Van een eenvoudige renovatie van een oude woning tot zelf een woning bouwen of complete nieuwbouwprojecten voor woningen of kantoren, geen klus is ons te klein of groot. Radix & Veerman is gevestigd in Woerden, van waaruit wij onze klanten in met name de Randstad van dienst zijn. Ook opdrachtgevers die bijvoorbeeld een bouwbedrijf in Zwijndrecht zoeken zijn wij dan ook graag van dienst.

Bouw je eigen huis

Bouw je eigen huis met Radix en Veerman. Dit kan een traditionele woning zijn of prefab woningen als voordelig antwoord op de vraag ‘zelf bouwen of laten bouwen?’ Wat uw wensen ook zijn, de aannemer die u heeft gezocht en die aan alle eisen voldoet is Radix & Veerman. Dit geldt overigens niet alleen voor ons vakmanschap maar voor de hele organisatie. Er is rechtstreeks contact tussen u als opdrachtgever en ons als aannemer. Uw wensen van opdrachtgevers worden verwoord naar technische opdrachten voor de uitvoering om zo alles perfect voor elkaar te krijgen. Of u nu in Zwijndrecht een bouwbedrijf zoekt of als er elders een aannemer wordt gezocht, wij staan voor u klaar.

Het team van Radix & Veerman

woerden

nieuwbouw appartementen

Met een overzichtelijke organisatie, een goede werkvoorbereiding en een vaste kern van vakbekwaam personeel werkt Radix & Veerman in teamverband samen met de opdrachtgever. Dit zijn particulieren die een aannemer hebben gezocht, maar ook gemeenten, architecten, constructeurs en toeleveranciers werken samen aan de realisatie van bouwprojecten. Samenwerking en communicatie is de sleutel tot het welslagen van een bouwproject. Vele opdrachtgevers kozen daarom voor Radix & Veerman nadat zij een aannemer hadden gezocht. Dat onze klanten tevreden zijn over ons als bouwbedrijf blijkt wel uit de vele reacties die wij na oplevering vaak ontvangen. Niet alleen uit Zwijndrecht maar uit alle plaatsen waar Radix & Veerman actief is.

Webstijl - Internet marketing bureau