Ruim en betaalbaar wonen in het Groene Hart

Deze unieke nieuwbouw woning ligt in Waarder, midden in het Groene Hart. Zowel starter als senior zullen genieten van weidse vergezichten, maar ook steden als Gouda, Woerden en Utrecht zijn binnen 20 minuten bereikbaar.

Deze nieuwbouw woning ligt op een kavel van circa 300m2 aan de Kosterdijk in de dorpskern van Waarder. Met de warme bakker op de hoek van de straat en de supermarkt op een paar minuten lopen. Het dorp Waarder behoort tot de gemeente Bodegraven Reeuwijk en ligt in de provincie Zuid Holland.

In deze woning geniet je van een ruime keuken met uitzicht in de achtertuin. Woon- eetkamer liggen aan de voorzijde van de woning en kijken uit op de Kosterdijk. Tevens is er nog een bijkeuken voor wasmachine en droger en hiervandaan loop je zo de garage binnen. En mocht je nog wat meer ruimte willen, een uitbreiding tijdens de bouw aan de achterzijde van de woning is mogelijk!

Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers met veel daglicht, een grote badkamer, apart toilet en een bergkast. De zolderverdieping, ruim 30m2 groot, is ook bereikbaar met een vast trap. Ideaal voor een extra slaapkamer of als bergruimte.

Zowel voor- als achter heb je een heerlijk stuk tuin, in totaal zo’n 121m2 en dan is er nog volop ruimte om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren.

Kortom, een betaalbare woning waar je geniet van veel ruimte in en rond het huis en gelegen in één van de mooiste gebieden van Nederland; het Groene Hart.

Wilt u meer informatie? Mail of bel met Radix & Veerman. Alle woningen in Waarder zijn nog voor oplevering verkocht.

,